Gjuha e urrejtjes që mund të shndërrohet në krim

Burimi: Balkandiskurs Shkruan: Danka Cvijiq (Foto: Shutterstock) Jemi dëshmitarë se gjuha e urrejtjes përdoret më pak se sa gjatë viteve të 90-ta, por ende ekziston, kryesisht gjatë fushatave politike. Prandaj, ajo duhet të parandalohet në mënyrë që të mos shndërrohet në një krim. Helmimi me fjalë shumë shpejt dhe shumë lehtë bartet tek e gjithë popullsia. Një mënyrë […]