Ne po ecim nga Vjena per në Stamboll.Gjatë këtij rrugëtimi, ne do të lexojmëartikujt e deklarates universale të të drejtavetë njeriut. Ju ftojmë të bashkoheni me ne.

Traiskirchen ⇾ Eggendorf ⇾ Rohrbach bei Mattersburg ⇾ Oberpullendorf ⇾ Rechnitz ⇾ Kohfidisch ⇾ Neustift bei Güssing ⇾ Felsőszölnök ⇾ Krašči ⇾ Spodnji Ivanjci ⇾ Ptuj ⇾ Gornji Macelj ⇾ Krapinske Toplice ⇾ Draše ⇾ Zaprešić ⇾ ZAGREB ⇾ Rugvica ⇾ Ivanić- Grad ⇾ Popovača ⇾ Kutina ⇾ Novska ⇾ Gornji Bogićevci ⇾ Nova Gradiška ⇾ Lužani ⇾ Slavonski Brod ⇾ Donji Klakar ⇾ Odžak ⇾ Gradačac ⇾ Pelagićevo ⇾ Brčko(Istok) ⇾ Bijeljina ⇾ Богатић ⇾ Сремска Митровица ⇾ Рума ⇾ Стара Пазова ⇾ БЕОГРАД // BELGRAD

⇾ Бели Поток ⇾ Сопот ⇾ Младеновац ⇾ Смедеревска Паланка ⇾ Лапово ⇾ Јагодина ⇾ Параћин ⇾ Варварин ⇾ Крушевац ⇾

Витково (Александровац) ⇾ Брус ⇾ Блаце ⇾ Куршумлија ⇾ Besianë ⇾ PRISHTINA ⇾ Lipjan ⇾ Ferizaj ⇾ Kaçanik ⇾ Banjane ⇾ SKOPJE


INTO THE CRACK është një projekt artistik, vet-zbulues dhe me aktivitet politik.
Nga 3 shtatori deri më 10 dhjetor 2022, iniciatorët Carina Reidl dhe Dieter Kovacic do të ecin përgjate 2500 kilometrave nga Vjena deri në Stamboll per të lexuar artikuj të deklarates universale të të drejtave të njeriut.
Andaj, me këtë rast ju ftojmë të na bashkangjiteni ose përgjate rrugetimit tonë ose të na ndjekni përmes mediave sociale. Përgjate rrugëtimit, Carina dhe Dieter do të kenë nevojë për strehim në 94 lokacione në 11 shtete të ndryshme. Meqe Projekti INTO THE CRACKS është projekt që kërkon pjesëmarrje në vende të ndryshme per të zbuluar sa më shumë modele komunitetesh, ne po kërkojmë nga njerëzit te na mbështesin duke na ofruar një vend në shtëpite e tyre sa per të
kaluar natën. Nëse keni deshire të bëheni nikoqiri ynë http ju lutem na shkruani një e-mail tek walkingintocracks@gmail.com ose na vizitoni tek webfaqja jonë
https://www.intothecracks.com/hostus.
Ju gjithashtu mund të na ndihmoni duke e shpërndarë këtë informacion me nikoqirë të tjerë potencial dhe për të gjithë të interesuarit. Për të gjitha informacionet, na vizitoni tek www.intothecracks.com.